GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 DKK

Vegansk Makeup

De fleste mennesker har set deres newsfeed oversvømmet med information om, hvor meget sundere vegansk mad er for deres krop og nyligt, er der fokus på sundhedsfordelene ved veganske skønhedsprodukter. Hos Bodyography producerer vi vegansk makeup, fordi det er bedre for din hud. Det er bedre for planeten og det er venligere ved dyrene. Mens vi sætter os for at producere et sundere alternativ til til mennesker, der leder efter høj-kvalitets vegansk makeup og skønhedsprodukter, er vi også glade for at fremstille vegane produkter, der har en lavere belastning på den naturlige verden omkring os.

 

 

Du aner ikke hvad der er i din makeup!
For de fleste ingredienslister på skønhedsprodukter, kræver det at du har en pHd for at kunne læse bare de første få ingredienser. Dette burde få alarmklokkerne til at ringe for alle, der har interesse i at holde deres hud glad, sund og glødende. Alle vores vegane produkter har enkle, letforståelige ingredienslister uden animalske ingredienser.

 

Etiketter kan være forvirrende.
Endda noget kosmetik man opfatter som sundt kan gemme på skadelige ingredienser under andre navne. Hos Bodyography tror vi på komplet gennemsigtighed omkring indholdet i vores produkter. Vi tror på uddannelse af vores kunder i forhold til, hvad de putter på deres hud og opfordrer dem til at være proaktive i deres analyse af deres andre makeup mærker, så de ved om andre emner indeholder animalske ingredienser.
De fleste skønhedsprodukter er fyldt med giftige kemikalier.
Hvis du nogensinde har set på ingredienslisten på din makeup, har du sikkert noteret at de fleste ting, der er skrevet, er næsten umulige at læse og lyder ret intimiderende at putte på huden. Vi producerer vores kosmetik ikke kun for at være vegane, men også uden sulfater, phthalater og andre skadelige kemikalier, der kan beskadige hudceller. Istedet for at anvende stærke kemikalier, har vi fundet naturlige ingredienser, der kan have de samme fordele, uden den potentielt negative sundhedseffekt.

 

 

 

CRUELTY-FREE, VEGAN, & GLUTEN-FREE

Oven i at skabe høj-kvalitets makeup og hudpleje produkter, der er vegane, lægger vi også stor vægt på produkter uden gluten og cruelty-free, vi tror på at holde vores produkter så rene som muligt uden at gå på kompromis med effekten. Derfor tilbyder vi en bred vifte af produkter, der er Vegane og uden Gluten, Talkum og Mineralske Olier. Vi anvender kun de fineste, mest effektive ingredienser, og søger konstant efter vitaminer, mineraler og antioxidanter vi kan fylde i vores produkt-opskrifter.
I 2016 redesignede vi alt vores emballage for at reducere vores brug af plastik. Ved at elliminere kapsler og indkorporere luftfri pumpe teknologi, har vi succesfuldt reduceret vores plastik forbrug med 35%. 
I fremtiden bliver vi ved med at udfordre os selv til at formindske vores indvirkning på klimaet yderligere.

 

Hvorfor Vegan?
Brugen af vegane produkter på din hud kan have flere sundhedsfordele for hele din krop. Uden brug af potentielt skadelige animalske ingredienser i din daglige rutine, kan give dig en glad, sund hud med en smuk glød. Mange mennesker synes deres hud føles lettere, friskere og har mere elasticitet efter skift til vegane produkter.

 

 

Ud over helbredsmæssige fordele er brug af vegane produkter (selvfølgelig) bedre for dyrene og hele planeten. Ved at reducere vores påvirkning på den naturlige verden, mens vi laver høj-kvalitets hudpleje produkter, kommer vi en med løsning til alle der forsøger at reducere sin egen påvirkning uden at gå på kompromis med kvaliteten.

 

PETA Certified Beauty without Bunnies

Vi er stolte af at vores PETA certificerede produkter ALDRIG har været testet på dyr under noget stadie af produktionen. Vi elsker vores pelsede venner, præcis som de er og vi har forpligtet os fuldt til deres velbefindende! Derfor tillader vi ikke andre at udføre dyreforsøg på vores vegne, og vi sælger ikke vores produkter i lande, hvor dyreforsøg er et krav.

 

Cruelty-Free, Gluten-Free & Vegan Make-Up For en sundere planet og en sundere DIG!

Gennemse vores udvalg af vegansk makeup og  hudpleje for at finde den perfekte tilføjelse til din daglige rutine. Din glade, sunde og glødende hud vil takke dig..... og det vil planeten også!