GRATIS FRAGT PÅ ORDRER OVER 300 DKK

Vores mission

Bodyography er stolt af at være 100% cruelty-free!
Bodyography Professional Cosmetics og Bodyography SKIN er PETA certificerede cruelty-free. Vores produkter har ALDRIG været testet på dyr, på NOGET stadie i produktudvikling og fremstilling. Vi elsker vores pelsede venner, præcis som de er og vi har forpligtet os fuldt til deres velbefindende! Derfor tillader vi ikke andre at udføre dyreforsøg på vores vegne og vi sælger ikke vores produkter i lande, hvor dyreforsøg er et krav!
Ud over at være cruelty-free, tror vi på at holde vores produkter så rene som muligt uden at gå på kompromis med deres ydeevne. Derfor tilbyder vi et bredt sortiment af produkter der er vegane og fri for gluten, talkum og mineralske olier. Vi anvender kun de fineste, mest effektive ingredienser, og leder konstant efter nye vitaminer og mineraler og antioxidanter vi kan fylde i vores produkter.
Bodyography er et etisk bevidst brand, i 2016 redesignede vi alle vores emballager for at reducere vores brug af plastik. Ved at elliminere kapsler og indkorporere luftfri pumpe teknologi, har vi succesfuldt reduceret vores plastik forbrug med 35%. 
I fremtiden bliver vi ved med at udfordre os selv til at formindske vores indvirkning på klimaet yderligere.